Magunkról
Borozónkat 2004.-ben nyitottuk a zalakarosi kilátó tövében. Eleinte borokat, zsíros kenyeret és hidegtálakat készítettünk, majd a vendégek igényére frissensültekkel és levesekkel bővült a választékunk. Ebben az időszakban kezdtük el a zenés esték szervezését.
Csináltattunk a gyerekeknek játszóteret és családbaráttá tettük a helyet ígyhozzánk kutyával is be lehet jönni.
2010.-ben egy Székely búbos kemencét építettünk és specializálódni kezdtünk a kemencés ételekre. A kemencés húsokat, egy különleges és egyedi páccal készítjük elő, és csak ezután kerülnek a kemencébe ahol lassan 3-4 óra alatt keszülnek el. Ezek az ételek a mai napig is nagy népszerűségnek örvendenek és folyamatosan azon dolgozunk hogy újabb és újabb ételekkel gazdagítsuk a palettánkat. Desszert kínálatunkban is van egy saját receptúra alapján megalkotott zalai aludttejes prósza is.

Sokan kedvelnek minket a házias ételek és a családias vendéglátásunk miatt. A borozó körlülbelül 100 férőhelyes. A nyári nap tűző sugaraitól és a kissebb záporoktót vízmentes napvitorla rendszer védi az hozzánk ellátogatókat ezenkívűl,hidegebb időben egy 60 fős zárt, fűthető sátorban tudjuk fogadni a vendégeinket.
Az üzletünktől 10 méterre található a Zalakarosi Kilátó. Programként kiválóak az erdőben található túraútvonalak.
Étlapunkat és választékunkat úgy állítottuk össze, hogy a család minden tagja megtalálja a számára megfelelő ételt.
Étlapunkat és árainkat az étel-ital kínálat menüpont alatt találják.
Várjuk Önöket szeretettel és finom nagy adag kemencés húsainkkal.
Zsolti, Szilvi és a Kilátó borozó dolgozói.