Vendégkönyv

Gyönyörű helyen van. Az ételek nagyon finomak,nem drágák,és nagy adagok. Az italok is finomak. A kemencés ételek,olyan finomak, hogy arra nincs is szó. Nem értük be egy alkalommal, ide többször kell menni,mert csodálatos hely. A személyzet nagyon kedves,udvarias. A tulajdonos és felesége is,mindent megtesz,hogy a vendégek jól érezzék magukat. Mindenkinek szívből ajánlom!!!! Visszatérünk.

Nagyon jól éreztük magunkat,isteni finomak voltak a kemencés ételek,a párolt káposzta ízvilága tökéletes,a pincérek kedvesek,figyelmesek.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

5 éve járok Zalakarosra. Idén először kóstoltam meg a kemencés csülköt. Nem találok rá szavakat, hogy eddig miért hagytam ki. Valami csodálatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden tiszteletem a Vendéglátónak. ui.: visszamegyek az tuti!

Én aki egyébként nem vagyok / voltam hús fan, zokszó nélkül jóízűen fogyasztommal el egy emberes adag csodafinom párolt savanyúkáposztával és sült burgonyával körített, kemencében sült oldalast és két hatalmas szelet tarját. A mellé kínált édes must és tökös-mákos rétes már csak hab volt a tortán. Csodajó hely csodafinom ételekkel és csuda aranyos emberekkel.

Minden évben, ill az év bármely szakában érdemes ide visszatérni, mert törzsvendégként sem unalmas, sem a hely, sem a menü, sem a kiszolgálás. Sokszoros tapasztalat alpján mondhatom, hogy az évek ellenére sem lanyhul a tulajdonosok lelkesedése ezáltal a szolgáltatás minősége sem, sőt! A Kilátó Borozót csak ajánlani tudom mindenkinek!

A feleségemmel Zalakaroson nyaralunk. Ma felsétáltunk az étteremhez és egy nagyon jót ebédeltünk. A tarja fantasztikus volt, az adagok kiadósak, az árak korrektek, a kiszolgálás gyors és udvarias, az ajánlott helyi cuvé igazi élmény. Csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendkívül családias a légkör, gyors a kiszolgálás,nagy adagok. A kemencés ételek frissek finomak, az ár korrekt. Mi minden alkalommal, ha Zalakarosra megyünk az első hogy felmegyünk a kilátó étterembe ( remélhetőleg a tavaszi szünetbe is ott leszünk) A kilátó étterem tulajdonosa és felesége kedvesek aranyosak, maximálisan teljesítenek.

Mindenkinek ajánlom ezt a kedves helyet, aki Zalakaroson jár! A kemencés ételeiknek nincs párja. Visszatérő vendég leszek...

Új hozzászólás