Vendégkönyv

Ahogy az utóbbi 6 évben, évente legalább 8x , most is és mindig csak a Kemencés Kuckó ❤️

Családias légkör, udvarias kiszolgálás, a finom ételekre nem kellett sokat várni. Csak ajánlani tudom ezt a helyet.

Kedves Étterem vezetők! A családi nyaralásunkon háromszor ettünk önöknél egy hét alatt. Az ételek nagyon finomak voltak . Ettünk csülköt, gulyás levest , babgulyást, girosz tálat és a Fánkok és a palacsinták extra jók voltak. Az éttermüket csak ajánlani tudom a Zalakarosra látogatóknak ,családoknak, turistáknak és külföldi vendégeknek egyaránt. A személyzet nagyon figyelmes volt még külön szunyog riasztót is kaptunk igy nem csak az ételek minösége hanem az emberség is magas szinvonalú volt. Sok erőt munkájukhóz ha arra járunk biztos betérünk újra :)

Gyönyörű helyen van. Az ételek nagyon finomak,nem drágák,és nagy adagok. Az italok is finomak. A kemencés ételek,olyan finomak, hogy arra nincs is szó. Nem értük be egy alkalommal, ide többször kell menni,mert csodálatos hely. A személyzet nagyon kedves,udvarias. A tulajdonos és felesége is,mindent megtesz,hogy a vendégek jól érezzék magukat. Mindenkinek szívből ajánlom!!!! Visszatérünk.

Nagyon jól éreztük magunkat,isteni finomak voltak a kemencés ételek,a párolt káposzta ízvilága tökéletes,a pincérek kedvesek,figyelmesek.Csak ajánlani tudom mindenkinek.

5 éve járok Zalakarosra. Idén először kóstoltam meg a kemencés csülköt. Nem találok rá szavakat, hogy eddig miért hagytam ki. Valami csodálatos. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Minden tiszteletem a Vendéglátónak. ui.: visszamegyek az tuti!

Én aki egyébként nem vagyok / voltam hús fan, zokszó nélkül jóízűen fogyasztommal el egy emberes adag csodafinom párolt savanyúkáposztával és sült burgonyával körített, kemencében sült oldalast és két hatalmas szelet tarját. A mellé kínált édes must és tökös-mákos rétes már csak hab volt a tortán. Csodajó hely csodafinom ételekkel és csuda aranyos emberekkel.

Minden évben, ill az év bármely szakában érdemes ide visszatérni, mert törzsvendégként sem unalmas, sem a hely, sem a menü, sem a kiszolgálás. Sokszoros tapasztalat alpján mondhatom, hogy az évek ellenére sem lanyhul a tulajdonosok lelkesedése ezáltal a szolgáltatás minősége sem, sőt! A Kilátó Borozót csak ajánlani tudom mindenkinek!

A feleségemmel Zalakaroson nyaralunk. Ma felsétáltunk az étteremhez és egy nagyon jót ebédeltünk. A tarja fantasztikus volt, az adagok kiadósak, az árak korrektek, a kiszolgálás gyors és udvarias, az ajánlott helyi cuvé igazi élmény. Csak ajánlani tudom mindenkinek a helyet.

Mindenkinek csak ajánlani tudom, rendkívül családias a légkör, gyors a kiszolgálás,nagy adagok. A kemencés ételek frissek finomak, az ár korrekt. Mi minden alkalommal, ha Zalakarosra megyünk az első hogy felmegyünk a kilátó étterembe ( remélhetőleg a tavaszi szünetbe is ott leszünk) A kilátó étterem tulajdonosa és felesége kedvesek aranyosak, maximálisan teljesítenek.

Mindenkinek ajánlom ezt a kedves helyet, aki Zalakaroson jár! A kemencés ételeiknek nincs párja. Visszatérő vendég leszek...

Új hozzászólás